Et sunt og pent smil for bedre livskvalitet

Vi utformer tenner som blir riktige for deg

Bleking av tenner kan oppleves som nødvendig av en pasient hvis tennene er veldig misfarget. Misfarging av tenner skyldes vanligvis mat og drikke.

Uansett hvor du kommer fra eller hvilket språk du snakker, så er smilet ditt en viktig del av din daglige kommunikasjon. Personlighet og eget speilbilde påvirkes også av et pent eller stygt smil.

Et friskt og attraktivt smil er en viktig faktor i livet. Et pent smil kan påvirke helsen og selvbildet ditt. Dette gjelder både i personlig og profesjonell sammenheng.

Bestill uforpliktende og gratis konsultasjon

Vi hjelper pasienter med
estetikk og kosmetisk tannpleie.

Friskt smil med tannbleking

Kosmetisk tannbehandling blir mer og mer vanlig. Vi ser stor etterspørsel etter blant annet bleking, porselenfyllinger og hvite fyllinger.

Tenner er viktig. I tillegg til at de skal være funksjonelle, ser vi at flere pasienter også ønsker å forbedre utseendet på tennene sine. Ikke alle er født med tenner og en tannstilling som tilfredsstiller vår tids oppfatning av hva et pent smil er.

For mange handler kosmetisk tannbehandling om økt selvtillit og velvære. Feil kan korrigeres, tenner kan settes inn og farger kan forandres.

Hvorvidt du er en kandidat for kosmetisk tannbehandling, avgjør du i stor grad selv. Hvis du går med tanker om å få et pent smil kan du lese gjennom disse spørsmålene. Svarer du JA på flere av spørsmålene kan det hende at du er en kandidat for kosmetisk tannbehandling.

Unngår du å smile når du treffer andre mennesker?
Misliker du smilet ditt på bilder?
Ønsker du at tennene dine var hvitere?

Bestill uforpliktende og gratis konsultasjon